01
Εισαγωγή

02
Κοιτώντας πιο προσεκτικά

03
MyTESY

04
Χαρακτηριστικά

05
Conveco Video

06
ErP

Ηλεκτρικοί Θερμοπομποί Conveco Cloud

• Έλεγχος μέσω Internet οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου

• Εφαρμογή MyTESY με έλεγχο μέσω κινητού

• Συσκευές που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας

TESY Cloud

TESY Cloud είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος που επιτρέπει τον έλεγχο των συσκευών από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Είναι ενσωματωμένη στις συσκευές που διαθέτουν Wi-Fi δέκτη και είναι συνδεδεμένες στο ασύρματο δίκτυο. tesyCloud είναι ένα μια εφαρμογή διαθέσιμη για οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη με web browser ή smartphone/tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή IOS

   

Εβδομαδιαίος προγραμματισμός 24ώρες/7ημέρες και Προσαρμοσμένη Εκκίνηση

Εβδομαδιαίος προγραμματισμός 24ώρες/7ημέρες
Επιτρέπει στον θερμοπομπό να ρυθμίζεται κάθε μισή ώρα κατά την διάρκεια της ημέρας, 24 ώρες/7 ημέρες την εβδομάδα.


Προσαρμοσμένη Εκκίνηση
Χρησιμοποιεί την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας άνεσης του θερμαινόμενου χώρου. Μετά απο 96 ώρες εκμάθησης, ο θερμοπομπός μπορεί να προσδιορίσει πότε να ξεκινήσει μόνος του ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία που έχει ορίσει ο χρήστης στην επιθυμητή ώρα.

Υπολογιστής κατανάλωσης ενέργειας

Χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο υπολογιστή που δείχνει πόση ενέργεια καταναλώθηκε μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας για συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ρύθμιση θερμοστάτη

Η συγκεκριμένη λειτουργία εφαρμόζεται σε υψηλής ακρίβειας συσκευές και παρέχει υψηλής ποιότητας θερμοκρασία και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Όταν η συσκευή είναι τοποθετημένη σε έναν κρύο τοίχο ή κάτω από ένα παράθυρο, η θερμοκρασία που εμφανίζεται στην οθόνη μπορεί να διαφέρει απο την θερμοκρασία που μετράται σε άλλα σημεία του δωματίου. Εάν η απόκλιση είναι ±4°C, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την εμφανιζόμενη θερμοκρασία στο μενού του θερμοπομπού.

Ανοιχτό παράθυρο

Λειτουργία η οποία βελτιώνει την απόδοση θέρμανσης της συσκευής και αυτόματα απενεργοποιεί το θερμαντικό στοιχείο, στην περίπτωση που αντιληφθεί ανοιχτό παράθυρο ή απότομη πτώση της θερμοκρασίας στο δωμάτιο σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Όταν η θερμοκρασία του δωματίου αυξηθεί, ο θερμοπομπός ενεργοποιείται αυτόματα.

Κλείδωμα πληκτρολογίου / Προστασία από παιδιά

Το πληκτρολόγιο κλειδώνει για την "προστασία των παιδιών". Αποτρέπει την αλλαγή ρυθμίσεων του θερμοπομπού.

play
Εξοικονόμηση ενέργειας των ηλεκτρικών θερμοπομπών Conveco Cloud

Από την 1η Ιανουαρίου 2018, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ορίσει τις ελάχιστες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι συσκευές θέρμανσης που διαθέτουν ενεργειακή ετικέτα. Κάθε τύπος θερμοπομπού μόνιμης εγκατάστασης πρέπει να πληρεί τις προϋποθέσεις εποχιακής ενεργειακής απόδοσης Ns=38%. Οι ηλεκτρικοί θερμοπομποί Tesy Conveco Cloud διαθέτουν την μέγιστη δυνατή εποχιακή απόδοση 40%. Αυτό οφείλεται στις ενσωματωμένες Erp λειτουργίες: Ηλεκτρονικός θερμοστάτης με εβδομαδιαίο προγραμματιστή, Open window, Adaptive start και έλεγχο μέσω InternetΔείτε όλα τα προϊόντα
© Copyright 2010 - TESY