Για πρώτη φορά, η TESY έλαβε μέρος στην έκθεση Climatizacion 2015 που διενεργήθηκε από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου στις αίθουσες της Feria de Madrid στην Ισπανία. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τεχνολογίες και λύσεις στους τομείς του κλιματισμού και του εξαερισμού, της ψύξης και της θέρμανσης από 590 επιχειρήσεις, με τη συμμετοχή 44.693 επισκεπτών από 65 χώρες.

Στο περίπτερο της TESY επιφάνειας 52 τ.μ. παρουσιάστηκε η πλήρης γκάμα των προϊόντων της– ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, μπόιλερ λεβητοστασίου και δοχεία αδρανείας, ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης. Η εταιρεία άφησε άριστες εντυπώσεις με τα δικά της κορυφαία προϊόντα, ανάμεσα στα οποία ήταν ο θερμοσίφωνας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις - TESY BiLight.

Σε αυτήν την έκθεση η εταιρεία εστίασε στις τεχνολογικές καινοτομίες, την αποδοτικότητα, την φροντίδα προς το περιβάλλον, τον σχεδιασμό και την άνεση, όπου για ακόμη μια φορά την κατέστησαν σε μια από τις πρώτες θέσεις στην γραμμή του κλάδου.

Η συμμετοχή στην έκθεση έδωσε τη δυνατότητα στην TESY να δείξει τα προϊόντα της και να παρουσιάσει στους καταναλωτές τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους.

Η εκδήλωση έδωσε επίσης την ευκαιρία στην εταιρεία να ενισχύσει το δεσμό τόσο με το εμπορικό δίκτυο πωλήσεων όσο και με τους τελικούς πελάτες.