Από την 24η έως την 27η Απριλίου, η TESY έλαβε μέρος για πρώτη φορά στη δεύτερη διεθνή έκθεση Project Iran στην Τεχεράνη, Ιράν. Η έκθεση απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δημοτικότητα και φέτος κατάφερε να προσελκύσει 360 δημοφιλείς εταιρείες από 33 χώρες απ’ όλον τον κόσμο. Το γεγονός αυτό δίνει την ευκαιρία στις εταιρείες να συναντήσουν νέους δυνητικούς πελάτες και προμηθευτές και να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους σε υπάρχοντες πελάτες, να μάθουν, να δικτυωθούν και να διερευνήσουν νέους τρόπους επέκτασης της επιχείρησής τους.

Για πρώτη φορά στο περίπτερό της στο διεθνές φόρουμ στο Ιράν, η TESY παρουσίασε την πλήρη γκάμα προϊόντων της: ηλεκτρικοούς θερμοσίφωνες, οικιακές συσκευές θέρμανσης, μπόιλερ λεβητοστασίου και δοχεία αδρανείας.

«Η συμμετοχή μας σ’ αυτή την διεθνή εμπορική έκθεση μας έδωσε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε όλη την ποικιλία συσκευών της TESY, οι οποίες προορίζονται για θέρμανση νερού και αέρα, σε δυνητικούς συνεργάτες από το Ιράν, το Ιράκ, την Γεωργία και την Αρμενία. Διενεργήσαμε πάνω από 50 συναντήσεις όπου κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε χρήσιμες επαφές. Έχουμε εντοπίσει τα προϊόντα μας που έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν περισσότερο στην αυξανόμενη ιρανική αγορά και έχουμε λάβει συγχαρητήρια από τους πιθανούς πελάτες για το σχεδιασμό και την ποιότητά τους. Πρόκειται να κατακτήσουμε την 55η αγορά, όπου θα έχουμε ικανοποιημένους πελάτες. "- δήλωσε ο Hristo Slavov, Διευθυντής της Παραγωγικής μονάδας" Ζεστό νερό και θέρμανση "της TESY.