Για το έτος 2018 η εταιρεία βραβεύθηκε με την εξαιρετικά τιμητική πρώτη θέση σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες, και πιο συγκεκριμένα την Business Development (Ανάπτυξη Επιχειρήσεων). Την βράβευση την οποία έλαβε η TESY, για άλλη μια φορά, την σταθεροποιεί στις κορυφαίες επιχειρήσεις τόσο στην εσωτερική όσο και στην διεθνή αγορά. Μέσω της ανάπτυξης και της εφαρμογής καινοτόμων συσκευών που παρέχουν τη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού μέσω του Διαδικτύου, την εφαρμογή τεχνολογίας αιχμής, εξαγωγικές δραστηριότητες και πωλήσεις σε 54 χώρες, η TESY αποτελεί παράδειγμα επιτυχημένης εταιρείας.

 «Πόσοι από εσάς χρησιμοποιούν συσκευές TESY; Όταν μιλάμε για Business Development (Ανάπτυξη Επιχειρήσεων) εγώ βλέπω δυναμική ανάπτυξης ακόμα και σε αυτή την αίθουσα – απευθύνθηκε αστειευόμενος προς το κοινό ο Emmanuel Totev, Διευθυντής Πωλήσεων, Marketing και Logistics - Προκειμένου να ενισχύσετε την αίσθηση υπερηφάνειας ως Βούλγαροι πολίτες, θα μοιραστώ κάτι μαζί σας: Για 3 χρόνια έχουμε διπλασιάσει τον κύκλο εργασιών μας και προσπαθούμε να κάνουμε το ίδιο και για τα επόμενα 3 χρόνια. Αρκετά εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν αγοράσει και χρησιμοποιούν τις συσκευές μας. Και πήγαμε και πιο πέρα από αυτό. Αλλάξαμε την τάση εισαγωγής κινεζικών προϊόντων στην Ευρώπη και αρχίσαμε να εξάγουμε συσκευές θέρμανσης στην Κίνα. Και εφαρμόζουμε την συγκεκριμένη δραστηριότητα με απόλυτη επιτυχία. Σας ευχαριστώ!"Ένα από τα πιο ειδικά βραβεία "Employee of the Year" (Υπάλληλος της Χρονιάς) απονεμήθηκε ξανά στην καινοτόμο εταιρεία, επιβραβεύοντας τον υπάλληλο με την πολυετή προσφορά και αφοσίωση σε αυτή, τον Μηχανικό Kostadin Borisov. Ο Kostadin Borisov είναι μέλος της ομάδας της TESY από το 2000, και κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών προσέφερε τις υπηρεσίες του σε διαφορετικές θέσεις και τομείς της εταιρείας ενώ τώρα είναι Διευθυντής του Τμήματος Προτύπων και Διαχείρισης Ποιότητας. - Είναι επίσης το μοναδικό βουλγαρικό μέλος που συμμετέχει στην ομάδα TC59x / WG4 θερμοσίφωνες, στην CENELEC (Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης). Η δραστηριότητα της συγκεκριμένης επιτροπής αφορά την ανάπτυξη νέων προτύπων που σχετίζονται με τον προσδιορισμό των χαρακτηριστικών των θερμοσίφωνων και με τις τροποποιήσεις των υφιστάμενων προτύπων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

 «Είμαι εξαιρετικά ευτυχισμένος και περήφανος λαμβάνοντας αυτή την αναγνώριση. Σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους συναδέλφους μου στην TESY, με τους οποίους σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε την πορεία προς νέους ορίζοντες που σχετίζονται με την βελτιστοποίηση των αλλαγών, την καινοτομία και τις καλύτερες λύσεις προς τους πελάτες μας για περισσότερα από 20 χρόνια », δήλωσε ο Kostadin Borisov στον ευχαριστήριο λόγο του.

 Η TESY ήταν και ανάμεσα στους φιναλίστ στην κατηγορία "Customer Policy", όπου βραβεύθηκε με την Τρίτη θέση κατά τη διάρκεια της απονομής.