Στο φετινό Forbes Business Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2017 στο Sofia Hotel Balkan, ο Διευθύνων Σύμβουλος της TESY κ. Zhechko Kyurkchiev έλαβε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας».

Η TESY έλαβε μέρος στον διαγωνισμό για πρώτη φορά και τελείωσε εντυπωσιακά με μεγάλη επιτυχία στην πιο απαιτητική και ανταγωνιστική κατηγορία.

Τα επιχειρηματικά βραβεία της Forbes Bulgaria είναι μια ετήσια εκδήλωση, η οποία διενεργείται κατά τα τέλη του έτους. Τα βραβεία αποσκοπούν στην προώθηση καλών επιχειρηματικών πρακτικών.

Συνολικά 165 υποψηφιότητες από 86 εταιρείες καταχωρήθηκαν από την Forbes φέτος. Ο διαγωνισμός σημείωσε σοβαρή ανάπτυξη με πάνω από 50% σε σύγκριση με τα περσινά αποτελέσματα. Οι διοργανωτές διαπίστωσαν, ότι το μεγαλύτερο μέρος των συμμετοχών αυτής της χρονιάς ήταν στην κατηγορία «Ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας» και συγκεκριμένα 32 εταιρείες διαγωνίστηκαν για τις πρώτες θέσεις. Η διάκριση, την οποία έλαβε η TESY ακριβώς σ’ αυτή την κατηγορία, είναι ακόμη ένα αναμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο για την καθιέρωσή της ως ηγέτη στην αγορά.

Στον ευχαριστήριο λόγο του ο κ. Kyurkchiev ανέφερε:

«Είναι ωραίο να μένεις στην Βουλγαρία, είναι συναρπαστικό να εργάζεσαι και υπέροχο να πραγματοποιείς την επιχειρηματική δραστηριότητά σου εδώ!».