Η TESY Ltd συμμετείχε στην 39η διεθνή έκθεση Mostra Convegno Expocomfort που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου 2014. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, περισσότερες από 2.000 εταιρείες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, συγκεντρώνοντας περίπου 156.000 επισκέπτες.

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός, καθώς έδωσε στην TESY την ευκαιρία να παρουσιάσει στους σημερινούς και μελλοντικούς συνεργάτες της τη νέα εταιρική της ταυτότητα και τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα των ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, των μπόιλερ λεβητοστασίου και δοχείων αδρανείας χωρητικότητας από 200 έως 2.000 λίτρα.

Η παρουσίαση αυτή ήρθε ως ευχάριστη έκπληξη για τους ειδικούς του κλάδου. Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων εντυπωσιάστηκε θετικά με τον σχεδιασμό της νέας εταιρικής ταυτότητας που τονίζει τον αγώνα της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη, επαγγελματική στάση και εξειδικευμένη τεχνική προσέγγιση στην ανάπτυξη προϊόντων και λύσεων. Κάτι άλλο που τράβηξε σίγουρα την προσοχή ήταν οι τελευταίες καινοτομίες που σχετίζονται με το λανσάρισμα του BiLight, μιας νέας σειράς ηλεκτρικών θερμοσιφώνων με την πατενταρισμένη τεχνολογία PISTON EFFECT.

Με τη συμμετοχή της η TESY επιβεβαίωσε με επιτυχία την εικόνα της ως μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη και καινοτόμο εταιρεία που ανταγωνίζεται και συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους κατασκευαστές ηλεκτρικών θερμοσιφώνων σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμια επίπεδο.