Η TESY συμμετείχε για πρώτη φορά στην Climatherm Energy 2018 στην Αθήνα, από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου.

 

Η διεθνής έκθεση "Climatherm - Energy 2018" παρέχει δυνατότητα για την παρουσίαση της ανάπτυξης νέων ενεργειακών τεχνολογιών, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία δημιουργίας νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Οι σημαντικότερες και μεγαλύτερες εταιρείες στον ενεργειακό τομέα είναι έτοιμες να καλωσορίσουν όλο το επαγγελματικό ακροατήριο του τομέα, στην κορυφή αυτού του τομεακού διεθνούς οργανισμού, ο οποίος διατηρεί την αξία του ως τον καλύτερο προμηθευτή γνώσης, ποικιλίας νέων προϊόντων και πιθανών μελλοντικών συνεργιών μεταξύ των καλύτερων επαγγελματιών του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για πρώτη φορά στο περίπτερό της στην Ελλάδα, η TESY παρουσίασε το πλήρες φάσμα των προϊόντων της - ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες, συσκευές θέρμανσης οικιακής χρήσης, θερμαντήρες αποθήκευσης έμμεσα θερμαινόμενοι, με ιδιαίτερη έμφαση στις οικογενειακές συσκευές Cloud με έλεγχο μέσω Internet - τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα Modeco Cloud και τους ηλεκτρικά θερμαντικά Conveco και Heateco.

Οι επαγγελματίες του κλάδου και οι τελικοί καταναλωτές είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πρωτοποριακές και φρέσκες λύσεις που προσφέρουν τα προϊόντα της TESY στον τομέα των δεξαμενών αποθήκευσης συνδυασμένης και έμμεσης θέρμανσης.

Οι επισκέπτες εκτίμησαν τον επιδαπέδιο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα BiLight, ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς.

«Το όφελος που αποκομίσαμε από τη συμμετοχή μας στην έκθεση είναι ότι όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο μας συνειδητοποίησαν ότι η εταιρεία TESY συνδυάζει την ποιότητα, την καινοτομία και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των τελικών χρηστών. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και παρέχει μεγάλη γκάμα δεξαμενών υψηλής χωρητικότητας για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δημιουργήσουμε συνδέσεις στην ελληνική αγορά τόσο για τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες όσο και για τις δεξαμενές υψηλής χωρητικότητας ", δήλωσε ο κ. Γιώργος Ρουσάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελλάδας.