Η TESY συμμετείχε για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση AquaTherm Athens στην Ελλάδα από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2017, η οποία κατάφερε να προσελκύσει 200 κορυφαίες εταιρείες από 17 χώρες και περισσότερους από 15.000 επισκέπτες. Η εκδήλωση αυτή δίνει την ευκαιρία στις εταιρείες να συναντήσουν νέους δυνητικούς πελάτες και προμηθευτές και να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους σε υπάρχοντες πελάτες, να μάθουν και να διερευνήσουν νέους τρόπους επέκτασης της επιχείρησής τους.

Για πρώτη φορά στο περίπτερό της στην Ελλάδα, η TESY παρουσίασε την πλήρη γκάμα προϊόντων της: ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, οικιακές συσκευές θέρμανσης, μπόιλερ λεβητοστασίου και δοχεία αδρανείας.

Ο νέος ηλεκτρικός θερμοσίφωνας Modeco Cloud ήταν το επίκεντρο ως μέρος της σειράς συσκευών TESY Cloud με απομακρυσμένη διαχείριση μέσω του διαδικτύου.

«Οι επαγγελματίες του χώρου, όπως επίσης και οι τελικοί καταναλωτές, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πρωτοποριακές και φρέσκες λύσεις των προϊόντων της TESY στο χώρο του Ζεστού Νερού Χρήσης και της Θέρμανσης.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες εκτίμησαν ιδιαίτερα την ποιότητα της υαλο-κεραμικής επίστρωσης (εμαγιέ), τις λύσεις που οδηγούν σε εξοικονόμηση ενέργειας (μόνωση INSUTECH, απουσία θερμογέφυρας) και την προσέγγιση που εξοικονομεί στον καταναλωτή περισσότερο ζεστό νερό (PISTONeffect). Είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν το κορυφαίο προϊόν (θερμοσίφωνα ModecoCloud) που συνδυάζει όλες τις καινοτομίες μας σε ένα προϊόν.

Όλοι οι επισκέπτες του περιπτέρου εντυπωσιάστηκαν από τον προσανατολισμό μας στο να παρέχουμε ‘Εξυπνες Συσκευές (Θερμοσίφωνας Modecocloud, Θερμοπομποί Cloud), που ελέγχονται εύκολα από την εφαρμογή TESYcloud που μπορεί ο καθένας να κατεβάσει δωρεάν στην συσκευή του (Κινητό, Τάμπλετ, Η/Υ).

Τους ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον τους και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε πρωτοποριακές λύσεις στις ανάγκες τους!», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Παχυνάκης, HeadofDomesticMarket της TESY.