Η TESY κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία Οικιακές Συσκευές και 3η θέση στην κατηγορία Βουλγαρική Μάρκα σύμφωνα με τη ψηφοφορία που διοργάνωσε το περιοδικό My Love Marks.

Αυτά τα αποτελέσματα βγήκαν από το μοναδικό γκάλοπ των καταναλωτών στη Βουλγαρία - My Love Marks 2017. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σχεδόν 30.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην γενική κατάταξη, ορίζοντας τις αγαπημένες τους μάρκες. 234 μάρκες σε 39 κατηγορίες συναγωνίστηκαν για να μπορέσουν να μπουν στην πρώτη εξάδα της γενικής κατάταξης και έτσι να φτάσουν στον τελικό γύρο της ψηφοφορίας. Η TESY συμμετείχε σε 2 κατηγορίες - Βουλγαρική Μάρκα και Λευκές και Μαύρες Συσκευές και πέρασε στις τελικές υποψηφιότητες και των δύο.

Στην TESY εκτιμούμε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των καταναλωτών που αφιέρωσαν χρόνο για τη ψηφοφορία καθώς επίσης την εκτίμησή τους για μια Βουλγαρική μάρκα που βρίσκεται στην αγορά όχι μόνο της Βουλγαρίας αλλά και παγκοσμίως σε περισσότερες από 50 χώρες σε 4 ηπείρους.

Η κατάταξη του περιοδικού My Love Marks είναι μια έκφραση των προτιμήσεων των καταναλωτών για συγκεκριμένες μάρκες σε διάφορους κλάδους. Δε δείχνει μόνο τις προτιμήσεις, αλλά μια αληθινή συναισθηματική σύνδεση με συγκεκριμένες μάρκες που θα τους έλειπαν σε περίπτωση που σταματούσε η κυκλοφορία τους. Οι αγαπημένες εμπορικές μάρκες εκλέγονται μόνο με ψηφοφορία από τους τελικούς καταναλωτές. Η κατάταξη περιλαμβάνει διαφορετικές κατηγορίες, από τις οποίες κάθε συμμετέχων έχει την ευκαιρία να καθορίσει την αγαπημένη του μάρκα.