Η κορυφαία έκθεση διεθνώς που συνδυάζει νερό και ενέργεια ISH, απέδειξε και πάλι τη σημασία της για τους επισκέπτες και τους εκθέτες. 2.482 εκθέτες από 61 χώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των ηγετών της παγκόσμιας αγοράς, λανσάρισαν τα νέα τους προϊόντα στην παγκόσμια αγορά της Φρανκφούρτης από τις 14 έως τις 18 Μαρτίου 2017.

Συνολικά 200.114 επισκέπτες έφτασαν στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης για να ανακαλύψουν τις νέες καινοτομίες και τις τελευταίες τάσεις.

Η TESY εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με τα καινοτόμα προϊόντα της, το μοντέρνο σχεδιασμό των συσκευών και την εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογιών.

Ο καινούριος ηλεκτρικός θερμοσίφωνας Modeco Cloud κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις καινοτομίες του και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι ο TESY αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα του κλάδου.

Η εταιρεία παρουσίασε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε εκθεσιακό χώρο έκτασης 80 τ.μ. (αίθουσα 09, περίπτερο A18), χωρισμένο σε δύο σειρές προϊόντων TESY Cloud με έλεγχο μέσω διαδικτύου – τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες Modeco Cloud και τους θερμοπομπός TESY Cloud. Αυτά τα προϊόντα είναι αφοσιωμένα να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις που εξασφαλίζουν ζεστασιά, άνεση και ενεργειακή απόδοση χωρίς συμβιβασμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.