Η TESY κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία Ποιότητα των αγαθών στα ετήσια βραβεία κύρους Forbes Business Awards, το οποίο διοργανώθηκε από το περιοδικό με το ίδιο όνομα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατά την οποία η TESY διακρίνεται από  τον ανταγωνισμό, αφού πέρυσι η εταιρεία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη.

Η ποιότητα των προϊόντων κατά παράδοση είναι μία από τις πιο αμφισβητούμενες κατηγορίες για τα Forbes Business Awards και φέτος η TESY νικήσει τον ανταγωνισμό δεκάδων άλλων μεγάλων εταιρειών..


„Βασικοί για να κερδίσουμε τόσο αυτή τη διάκριση όσο και την εμπιστοσύνη των πελατών γενικά είναι τρεις παράγοντες που οδηγούν τις επιχειρήσεις της TESY προς τα εμπρός. Πρόκειται για προσανατολισμό στον πελάτη, εφαρμογή καινοτομιών και η διαφάνεια στις σχέσεις μας με τους εταίρους και τους καταναλωτές μας”, εξήγησε η Galena Simova, Επικεφαλής  τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας.

„Η αρχή της καινοτομίας είναι καρδινάλιος  στην αποστολή και τους στόχους της TESY, που συμβάλλει στη δημιουργία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του προϊόντος, όπως η μοναδικότητά του, αύξηση της ποιότητας και της λειτουργικότητάς του και βελτίωση του σχεδιασμού. Τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα της TESY - τα τελευταία μοντέλα θερμαντήρων και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, μπορούν να ελέγχονται μέσω του Διαδικτύου μέσω της εφαρμογής tesyCloud ή μέσω mytesy.com. Χάρη σε αυτό, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη συσκευή τους από οπουδήποτε σημείο στον κόσμο”, πρόσθεσαν από την TESY.