Η TESY Ε.Π.Ε. είναι TRUE LEADER για το οικονομικό έτος 2016 της ICAP.

 

Η εταιρεία βραβεύτηκε για πρώτη φορά από την ICAP, και στην τελετή απονομής του βραβείου ο Hristo Slavov, Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Θέρμανσης στην TESY είπε:

„Ευχαριστώ στους διοργανωτές της ICAP για την αναγνώριση και την τιμή που μας δίνουν για πρώτη φορά με αυτό το βραβείο! Εδώ και 20 χρόνια με αφιερωμένα μυαλά  και καρδιά, η Ομάδα της TESY εισάγει ζεστασιά στην ζωή εκατομμυρίων οικογενειών σε περισσότερες από 55 χώρες σε 4 ηπείρους. Σαν ακριβώς για το βραβείο αυτό, την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της TESY έχουμε ήδη πουλήσει 1 000 000 συσκευές σε ένα χρόνο! Για όσα είπα, θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω στους 850 υπαλλήλους μας από 11 εθνικότητες και τους εταίρους μας, μερικοί από τους οποίους βλέπω στην αίθουσα. Σας ευχαριστώ! Η εμπιστοσύνη Σας είναι στο θεμέλιο της επιτυχίας μας!”

Η ICAP της Βουλγαρίας, η οποία αποτελεί μέρος του Ομίλου ICAP - της μεγαλύτερης Ομάδας επιχειρηματικών υπηρεσιών πληροφόρησης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και μιας από τις λίγες εταιρείες που εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών (ΕSMA) ως „Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας”, δίνει αναγνώριση στις θετικές επιχειρηματικές πρακτικές μέσω των Βραβείων „True Leaders”.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η πρωτοβουλία „TRUE LEADERS” διακρίνει τις επιχειρήσεις που καλύπτουν τόσο μετρήσιμα όσο και αντικειμενικά κριτήρια για το 2016 (σύμφωνα με επίσημα δημοσιευμένα δεδομένα) χωρίς επιτροπή ή διαδικασία ψηφοφορίας.

"TRUE LEADERS" είναι οι εταιρείες που:

  • Είναι μεταξύ των 300 πιο κερδοφόρων εταιρειών στο EBITDA για έτος 2016
  • Έχουν αυξήσει τον αριθμό του προσωπικού τους (2016 έναντι 2015)
  • Είναι με υψηλή πιστωτική αξιολόγηση (ICAP Credit Score B2 – A1)
  • Είναι ηγέτες στον τομέα τους