01
Εισαγωγή

02
Χαρακτηριστικά

03
TESY Cloud

04
Λειτουργίες

05
BelliSlimo Βίντεο

06
Γκάμα προϊόντων

Product Preview
Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες BelliSlimo

Το BelliSlimo αποτελεί συνδυασμό εφυέστατων, υψηλής τεχνολογίας εφαρμογών και μοναδικού ιταλικού σχεδιασμού - επίπεδη, λεπτή σιλουέττα, πετυχαίνοντας συμπαγή κατασκευή, που εξασφαλίζει εύκολη τοποθέτηση σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες. Αυξάνει τις απαιτήσεις καθώς ενσωματώνει τεχνολογία επόμενης γενιάς και προσφέρει απόλυτη άνεση συνδυάζοντας, φιλικό προς τον χρήστη ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου, διαχείριση μέσω internet ενώ διαθέτει ταυτόχρονα και όλες τις χαρακτηριστικές καινοτομίες της TESY.

TESY Cloud
χειρισμός οικιακών συσκευών μέσω Ίντερνετ

Οι μηχανικοί της TESY δημιούργησαν μια καινούργια οικογένεια προϊόντων με διαχείριση μέσω Ίντερνετ – TESY Cloud. Μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου tesyCloud, ο χειρισμός των οικιακών συσκευών είναι εύκολος, γρήγορος και αποτελεσματικός. Ο απόλυτος έλεγχος οποιαδήποτε χρονική στιγμή από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Το TesyCloud είναι εφαρμογή λογισμικού κινητού τηλεφώνου/tablet, συμβατή με λειτουργικό Android ή iOS.

 

ECO SMART

Στην λειτουργία ECO Smart, το BelliSlimo δημιουργεί τον δικό του αλγόριθμο λειτουργίας για την παραγωγή ζεστού νερού, εξασφαλίζοντας σας αρκετή ποσότητα ζεστού νερού μόνο όταν το χρειάζεστε. Με τον τρόπο αυτό το BelliSlimo εγγυάται την μέγιστη άνεση κατά την λειτουργία του, μειώνοντας ταυτόχρονα τον μηνιαίο σας λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας.

Εβδομαδιαίος προγραμματιστής

Στην λειτουργία Εβδομαδιαίος προγραμματιστής μπορείτε να θέσετε τον τρόπο κατά τον οποίο το BelliSlimo θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μέσω της μπάρας αφής (ρύθμισης θερμοκρασίας) μπορείτε ρυθμίσετε τον τρόπο λειτουργίας για κάθε μέρα της εβδομάδας και κάθε ώρα, σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και συνήθειες.

Τρόπος λειτουργίας σε περίοδο Διακοπών

Σε περίπτωση που σχεδιάζετε να λείψετε από το σπίτι σας για περισσότερό από 1 μέρα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον τρόπο λειτουργίας περιόδου διακοπών. Αρκεί να εισάγετε μετά από πόσες μέρες επιστρέφετε, την ώρα που επιθυμείτε να έχετε ζεστό νερό και την ποσότητα που χρειάζεστε. Για τον χρόνο που λείπετε το BelliSlimo θα λειτουργεί με αντιπαγετική προστασία.

Λειτουργία Boost

Άμεση θέρμανση του νερού μέχρι την μέγιστη θερμοκρασία.

Αντίστροφη μέτρηση

Μετράει αντίστροφα τον χρόνο μέχρι την επίτευξη της θερμοκρασίας που επιθυμείται.

play
Ενεργειακή κλάση B, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων BelliSlimo

Ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας BelliSlimo είναι ενεργειακής κλάσης В – η υψηλότερη δυνατή κλάση στους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες πάνω από 50 l, σύμφωνα με τον κανονισμό 812/2013.

Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες που προσφέρονται στην αγορά διαθέτουν ετικέτα ενεργειακής απόδοσης.Δείτε όλα τα προϊόντα.
© Copyright 2010 - TESY