01
Εισαγωγή

02
Πλεονεκτήματα

03
BiLight

04
BiLight Smart

05
BiLight Inox

06
BiLight Slim

07
BiLight Με υψηλής απόδοσης εναλλάκτη.

08
Επιλέξτε το BiLight

Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες BiLight

Μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών θερμοσιφώνων με κομψή σχεδίαση, που εξασφαλίζουν άφθονο ζεστό νερό όπου και αν το χρειαστείτε. Πλούσια επιλογή από κάθετα, οριζόντια και δαπέδου μοντέλα,τα οποία τοποθετούνται εύκολα σε στενούς και περιορισμένους χώρους. Διαφορετικά μοντέλα με έναν ή δύο  σερπαντίνες για σύνδεση με εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όλων των ηλεκτρικών θερμοσιφώνων BiLight είναι η δίχρωμη ένδειξη φωτός, απεικονίζοντας και τους δύο τρόπους λειτουργίας: το κόκκινο χρώμα δείχνει ότι η συσκευή βρίσκεται στη λειτουργία θέρμανσης, ενώ το μπλε χρώμα ότι το νερό έφτασε την επιθυμητή θερμοκρασία.

BiLight
Οι θερμοσίφωνες της σειράς BiLight είναι απόλυτα συμβατοί με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και απαιτήσεων ποιότητας.
BiLight Οριζόντιο
Η δίχρωμη ένδειξη φωτός είναι ξεχωριστό στοιχείο που υποδεικνύει τις φάσεις λειτουργίας: το κόκκινο χρώμα δείχνει,ότι η συσκευή δουλεύει υπό καθεστώς θέρμανσης, ενώ το μπλε ότι το νερό έφτασε την επιθυμητή θερμοκρασία.
BiLight ένδειξη
Η δίχρωμη ένδειξη φωτός είναι ξεχωριστό στοιχείο που υποδεικνύει τις φάσεις λειτουργίας: το κόκκινο χρώμα δείχνει,ότι η συσκευή δουλεύει υπό καθεστώς θέρμανσης, ενώ το μπλε ότι το νερό έφτασε την επιθυμητή θερμοκρασία.
BiLight Smart

Η BiLight Smart διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό, παρόμοιο με της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο αυτόνομα παρακολουθεί και καταχωρεί τις συνήθειες του καταναλωτή, δημιουργώντας χρονο-πρόγραμμα, το οποίο διαχειρίζεται και προγραμματίζει την λειτουργία της συσκευής. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει ζεστό νερό ακριβώς όταν κρίνεται απαραίτητο, ενώ αυτό οδηγεί και σε μειωμένου κόστους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας.

BiLight Inox

Η BiLight Inox είναι ειδική σειρά ηλεκτρικών θερμοσιφώνων BiLight με δοχεία νερού από ανοξείδωτο ατσάλι. Χαρακτηρίζονται από την αυξημένη διάρκεια ζωής τους.

BiLight Slim

Τα κάθετα μοντέλα της σειράς BiLight Slim είναι κατάλληκα για τοποθέτηση σε στενούς χώρους εξαιτίας της περιορισμένης διάμετρό τους των 38 εκατοστών. Η υψηλής αποδοτικότητας μόνωση 34 mm συμβάλλει στη διατήρηση του ζεστού νερού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

BiLight Με υψηλής απόδοσης εναλλάκτη.
Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες της σειράςBiLight με ενσωματωμένο υψηλής απόδοσης εναλλάκτη θερμότητας, είναι η έξυπνη λύση, για τη σύνδεση της συσκευήςμε την κεντρική ή άλλου είδους εγκατάσταση θέρμανσης. Αυτό επιτρέπει τη χρήση εναλλακτικών πηγών θερμικής ενέργειας, όπως ηλιακά συστήματα, λέβητες πελλέτ ή λέβητες αερίου, πετρελαίου κ.α.
BiLight Με διπλό ενσωματωμένο πηνίο
Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες της σειράς BiLight με διπλό ενσωματωμένο πηνίο είναι λύση,η οποία επιτρέπει να συνδεθούν με τη συσκευή δύο ξεχωριστές εναλλακτικές πηγές ενέργειας παράλληλα,σαν ηλιακά συστήματα,αερίου και πελλέτες λέβητα ως συμπλήρωμα της δυνατότητας χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας.
BiLight Slim Με υψηλής αποδοτικότητας πηνίο
Οι ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες της σειράς BiLight Slim με ενσωματωμένο εναλλάκτη/πηνίο/είναι λύση προϊόντος για τη χρήση εναλλακτικών πηγών θερμικής ενέργειας,σαν ηλιακοί συλλέκτες,λέβητες αερίου και λέβητες στερεού καυσίμου.Η διάμετρος της συσκευής είναι μόνο 38κυβ.εκ.,η οποία επιτρέπει το μοντάζ σε στενούς χώρους.
Στροβιλιστής
Ο στροβιλστής είναι ένα μεταλλικό στοιχείο με ειδικά πτερύγια, τοποθετημένος εσωτερικά σε όλο το μήκος του εναλλάκτη θερμότητας.Είναι σχεδιασμένος να σπάει το ζεστό πυρήνα του κυκλοφορούντος υγρού προς την εξωτερική επιφάνεια του εναλλάκτη ώστε με αυτό τον τρόπο να επιτυγχάνεται αποδοτικότερη μεταφορά θερμότητας από τον εναλλάκτη προς τον νερό του δοχείου. Μέσω του ενσωματωμένου στροβιλιστή επιτυγχάνεται έως 26% αποτελεσματικότερη συναλλαγή θερμότητας.
© Copyright 2010 - 2024 TESY