01
Εισαγωγή

02
Δες εδώ

03
TESY Cloud

04
Χαρακτηριστικά

05
ModEco Video

06
Προϊοντική γκάμα

Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες Modeco Cloud

• Έλεγχος μέσω Internet οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου

• Εφαρμογή TesyCloud με έλεγχο μέσω κινητού

• Συσκευές που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας

TESY Cloud

Η τεχνολογική καινοτομία της εφαρμογής TESY Cloud επιτρέπει την λειτουργία των συσκευών από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Το λογισμικό είναι ενσωματωμένο στις συσκευές με ενσωματωμένη μονάδα Wi-fi η οποία συνδέεται με το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού. Η εφαρμογή Tesy Cloud είναι μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου διαθέσιμη για οποιαδήποτε συσκευή με πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή smartphone / tablet σε λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

     

ECO SMART

Έξυπνη και αυτόνομη διαχείρηση. Η επιλογή ECO SMART εξασφαλίζει επιπλέον άνεση και 15% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας για το ζέσταμα του νερού. Το ενσωματωμένο λογισμικό, όμοιο με την τεχνητή νοημοσύνη, αυτόνομα παρακολουθεί και αποθηκεύει τις συνήθειες των χρηστών δημιουργόντας ένα χρονοδιάγραμμα ενώ διαχειρίζεται την λειτουργία της συσκευής κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει ζεστό νερό όταν απαιτείται.

Εβδομαδιαίος Προγραμματιστής

Πιέζοντας το πλήκρο PROG, εκτός από την χειροκίνητη επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε μία πο τις τρείς προκαθορισμένες εβδομαδιαίες επιλογές αντίστοιχα P1,P2,P3. Αν και τα προγράμματα είναι εργοστασιακά καθορισμένα μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Τρόπος διακοπών

Εάν σκοπεύετε να απουσιάζετε από το σπίτι περισσότερες από μία ημέρες, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Vacation, ώστε ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας να γνωρίζει πότε θα επιστρέψετε ώστε να σας παρέχει ζεστό νερό.

Υπολογιστής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Χρησιμποιώντας τον ενσωματωμένο υπολογιστή μπορείτε να παρακολουθείτε το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώσατε για μία συγκεκριμένη περίοδο.

Ένδειξη Shower (ντους)

Η ένδειξη Shower ενημερώνει πόση είναι η ποσότητα ζεστού νερού για το πρώτο ντους.

play

Η μέγιστη δυνατή ενεργειακή
κλάση για ηλεκτρικούς
θερμοσίφωνες από
50 λίτρα έως 100 λίτρα.

Ενεργειακή κλάση ηλεκτρικών θερμοσιφώνων Modeco Cloud

Η ενεργειακή κλάση Β είναι η μεγαλύτερη δυνατή για ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες από 50 λίτρα έως 100 λίτρα. Οι συσκευές Modeco Cloud από 80 λίτρα έως 100 λίτρα είναι ενεργειακής κλάσης Β.Δείτε όλα τα προϊόντα
© Copyright 2010 - 2024 TESY