Καθαριστής αέρα

Μοντέλο   Μέγιστη ισχύς    
AC 16 EHCI W Λεπτομέρειες

Ο αέρας που καθαρίζεται μπαίνει από ειδικά κατασκευασμένες οπές του μπροστινού πάνελ και βγαίνει από το πίσω πάνω μέρος από προστατευτικό πλέγμα πάνω από τον ανεμιστήρα. Το προστατευτικό πλέγμα είναι έτσι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μειώνει το θόρυβο που εκπέμπεται από τη συσκευή. Αυτό δίνει τη δυνατότητα η συσκευή να χρησιμοποιείται αδιάκοπα 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και σε υπνοδωμάτια. Οι καθαριστές αέρα TESY έχουν 6 επίπεδα καθαρισμού του αέρα:

1. Το προφίλτρο είναι από ενεργό άνθρακα και μειώνει τις οσμές του μαγειρέματος, του καπνού από τσιγάρο ή οσμές κατοικίδιων. Επίσης, κατακρατεί χονδρά σωματίδια σκόνης, χνούδια υφασμάτων και τρίχες από κατοικίδια.

2. Το φίλτρο HEPA κατακρατεί τα πιο λεπτά σωματίδια με διάσταση όχι λιγότερη από 0,3 μικρόν (μm) όπως σκόνη, γύρη, σπόρια μούχλας και διάφορα είδη βακτηριδίων.

3. Το φίλτρο άνθρακα απορροφάει οσμές, αέρια και καπνό τσιγάρου.

4. Το φωτοκαταλυτικό φίλτρο TiO2 μειώνει τους οργανικούς ρυπους όπως βενζόλη και αμμωνία. Απενεργοποιεί βακτηρίδια και ιούς που έχουν καταφέρει να περάσουν από τα προφίλτρα.

5. Το φίλτρο UV είναι μια υπεριώδης λάμπα η οποία εξοντώνει αποτελεσματικά μικροοργανισμούς όπως μικρόβια, ιούς, βακτήρια και μούχλα που έχουν καταφέρει να περάσουν από τα προφίλτρα.

6. Ο ιονιστής σκορπίζει αρνητικά ιόντα στον χώρο με σκοπό τη βελτίωση της διαδικασίας καθαρίσματος. Τα ιόντα συνδέονται με τα σωματίδια σκόνης και τα οδηγούν στο δάπεδο. Χρειάζεται συστηματικό καθάρισμα του δαπέδου στον χώρο.

 

Παρόμοια προϊοντα

Όλες οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Το πραγματικό προϊόν μπορεί να διαφέρει λόγω προϊοντικών αλλαγών